top of page

Hvordan komme best ut av det i samlivsbrudd?

Oppdatert: 3. mar. 2023


1. Hvis du er samboer


Regelverket gir ikke like god sikkerhet for samboere som for ektefeller. Derfor vil kan det ofte lønne seg å være i forkant, ved at man inngår en samboeravtale før eventuell konflikt oppstår. Det er fordi at når konflikten først oppstår, så er det vanskeligere å komme til enighet om oppgjøret og barnefordeling.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få på plass en samboeravtale!


2. Hvis du er gift


Ektepar er normalt godt sikret gjennom lovverket. Likevel kan det være at man ønsker å sikre seg ved særeie eller på andre måter. Ta kontakt med oss for råd om hva som vil være riktig for deg!


3. Dersom samlivsbruddet er en realitet


Når bruddet er ferskt, så er følelsene på det mest sårbare. Denne situasjonen kan gjøre at du treffer andre valg enn du ville gjort dersom du fikk tid til å tenke deg om. En advokat er i posisjon til å se tingene i perspektiv, og kan hjelpe deg til å ikke begå feil som du senere angrer på.

Noen tenker at det er dyrt å kontakte advokat, men det å gjøre feil i forbindelse med det økonomiske oppgjøret eller barnefordelingen, kan koste deg enda mer. Det kan lønne seg å rådføre seg med advokat før man treffer avgjørelser.Comments


Har du et spørsmål?

CTA Bilde til artikler.png
Back to Top

BACK TO TOP

bottom of page