top of page

Flyttet fra kontor i Drammen til hjemmekontor i Mandal

Oppdatert: 9. des. 2022Fra Drammen til Mandal


– Flyttingen har muligens gjort at jeg mistet et par klienter, men det er forståelig. En utfordring med å ha hjemmekontor og samtidig ha flyttet til et nytt sted er at jeg ikke er så mye ute blant folk og derfor ikke så synlig i miljøet her, sier han.

Han tror det er et element man bør tenke på hvis man velger å flytte langt fra forrige bosted som advokat.


– Det kan være lurt å tenke litt på markedsføring. Mye går på bekjentskaper, og det er derfor naturligvis utfordringer ved å være ny på et lite sted.

Han forteller at det er koselig å spise lunsj med kona, men at han likevel savner flere kollegaer til tider. I tillegg opplever han at han ikke er like flink til å ta pauser på hjemmekontoret. Men selv om han ser mindre til arbeidskollegaer, ser han mer til familien, noe som også var hovedårsaken til valget.


– Jeg opplever veldig forståelse for valget, og denne forståelsen er jeg usikker på om jeg ville fått hvis jeg hadde gjort dette før pandemien. For bare 3-4 år siden hadde de fleste vanskelig for å forstå at man kunne gjøre så mye hjemmefra som vi nå kan, sier han.


– Mange, meg selv inkludert, har vært kritiske til om man kan være like effektive hjemme, men ser nå at det er fullt mulig. Advokater og jurister er ofte strukturerte og har nok også en fordel der, tror han.
Avisartikkel_Lhjemmekontor
.pdf
Last ned PDF • 2.73MB


Comments


Har du et spørsmål?

CTA Bilde til artikler.png
Back to Top

BACK TO TOP

bottom of page